Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (3.65 secunde)
Mai multe avioane care efectuau marti zboruri interne in Rusia, catre Sankt Petersburg, au facut cale intoarsa catre aeroporturile de unde decolasera, potrivit website-ului Flight Radar.
Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala. ... Facebook-ul este o retea de socializare intr-o continua dezvoltare, un capital social condus de nevoile umane, spunea Hoffman.
Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala. ... Facebook-ul este o retea de socializare intr-o continua dezvoltare, un capital social condus de nevoile umane, spunea Hoffman.
• Orientarea social-democrata a partidului nu se proclama, ci se demonstreaza. • Social-democratia nu este o solutie in sine;ea primeste forta numai prin formularea de solutii concrete la probleme concrete, prin enuntarea unor pozitii si atitudini fata de teme care preocupa societatea la un moment dat.
Asta nu inseamna ca echipa, acum de coloratura social-democrata, a dat deoparte persoanele mai in varsta, ci dimpotriva, profita din plin de experienta si intelepciunea acestora.
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Presedintele UNPR, Sebastian Oprea, sustine ca PSD si PNL au ales calea "casatoriei din interes" care a dus la formarea Uniunii Social Liberale. Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca prin formarea Aliantei Social-Liberale "PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes".
Partidul Social Democrat parca a iesit dintr-un soi de moleseala care-l cuprinsese de o buna bucata de vreme incoace. ... Totul s-a intamplat prin intermediul aceluiasi, etern politician neastamparat, invinsul de serviciu al oricaror confruntari electorale, cu exceptia celor care nu sunt dinainte aranjate prin jocuri de culise.
Liderul social-democratilor a spus ca alternativa la sprijinirea noului Cabinet Tariceanu ar fi fost "continuarea functionarii Guvernului Tariceanu cu PD, PNL si UDMR".
O noua sageata a social-democratilor la adresa presedintelui Traian Basescu a fost lansata de Viorel Hrebenciuc, liderul grupului parlamentar al deputatilor social-democrati. Hrebenciuc a declarat, astazi, ca intregul discurs al lui Basescu de la Baile Tusnad a avut ca scop castigarea voturilor romanilor din Ardeal, prin provocarea maghiarilor.
Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
preponderenta cumparaturilor pe tableta si pe telefonul inteligent, un continuu declin al magazinului traditional sau rolul central al social media pentru urmatoarea generatie de cumparatori.
Concret, acest presedinte al tuturor romanilor care n-au plecat creanga sa-si caute norocul in lumea larga a recunoscut senin ca deplasarile sale electorale sunt platite de… Partidul Social Democrat, organizatie fara nici o legatura cu ONG-urile sau alte organizatii apolitice.
Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a adresat o scrisoare deschisa liderilor liberali si social-democrati prin care le recomanda sa formeze Alianta Social-Liberala, cu un program politic comun. ... "Este nevoie acum, nu peste doi ani, de o Alianta Social-Liberala.
Conform unor surse din Partidul Social Democrat, toate departamentele din PSD au inceput sa elaboreze schita unui program de guvernare.
Social-democratia romaneasca a castigat un lider. Dupa o lunga seceta de lideri charismatici, social-democratii au, de saptamana trecuta, un presedinte care se poate impune in fata "greilor" partidului, indiferent daca ne place sau nu doctrina de stanga.
Este exact ceea ce cerea prin iulie un alt popular european - Guther Krichbaum, presedintele Comisiei de afaceri europene a Budenstagului. ... In urma cu un an, social-democratii europeni aveau numai doi premieri in Consiliul European. Acum, acolo sunt premieri social democrati din Danemarca, Belgia, Austria, Slovacia, Croatia, in Franta.
Craiovenii care beneficiaza de ajutor social se pot considera norocosi, zilele acestea urmand sa primeasca venitul minim garantat pentru lunile iulie si august. ... Modificarile aduse prin Legea nr.
google-analytics.com